Innledning:chemtrails/svoveldioksid utslipp over Norge(1)Denne artikkelen her bekrefter mye av de anelsene mange mennesker og ulike beviste miljøer har sagt lenge, nemelig at man ønsker å kontrollere været, med svoveldioksid i atmosfæren.

Men denne artikkelen sier ikke at dette har allerede startet.

Mange mener at Norge allerede i dag utsettes forl pumping av millioner med tonn svoveldioksid i atmosfæren.

Trenger vi virkelig masse-media sin overvåkenhet over Norges tilstand, da vi selv greier å følge med?- Ja, jeg tror det, men vi trenger verken å tro blindt på dem eller vente på dem.

 Frode Frøyland, Dagens Næringsliv Publisert: 09.05.2009 - 10:38 Oppdatert: 12.05.2009 - 15:11

Klimaforskere vil pumpe ut en million tonn svoveldioksid i atmosfæren over Norge og nordområdene. Det kommer til å bli kaldt, surt og farlig. Men de tror det skal redde verden.

Etter stor pågang og omfattende debatt legger vi ut hele artikkelen fra DN Lørdag.

 - HVILKEN BREDDEGRAD ligger Oslo på?Ken Caldeira venter ikke på svar, men klikker seg inn på Googles karttjeneste på pc-en

 Javel. 60. breddegrad. Hmm. Du vil rammes. Hardt, sier Caldeira.

Den anerkjente klimaforskeren ved Stanford University snakker ikke om klimaproblemet. Han snakker om klimaløsningen. Ved å redusere sollyset fra Oslo og nordover med ti prosent, vil den globale oppvarmingen stagges, har Caldeira forsket seg frem til. Det er kanskje bra for verden. Men det er dårlige nyheter for Norge. Det vil ikke bare bli iskaldt. Vi får sur nedbør og hull i ozonlaget i tillegg.

 Caldeiras våpen i klimakrigen er svoveldioksid. Ved å pumpe ut svoveldioksid fra fly i luftrommet over klodens nordlige områder, tror han at verden kan reddes fra en klimakatastrofe. Skulle Grønlandsisen stå i fare for å renne til havs, holder det ikke å kalle inn til en klimakonferanse. Da settes flyvåpenet inn.

 

- Ved å redusere sollyset i nord får vi kjølt ned området som må kjøles ned mest. Dessuten er det adskillig færre mennesker i nord enn ellers på kloden. Det er bare noen nordmenn og finner og slikt, sier Caldeira.

 Reserveplanen. Galskap? Science fiction? Slett ikke, men kall det gjerne et utslag av desperasjon eller desillusjon. Klimaforskere ser at drivhusgassutslippene stiger raskere, at klimaendringene akselererer og velstandsøkningen i folkerike Asia skyter fart. Samtidig konstaterer de at fremdriften i internasjonale klimaforhandlinger på langt nær er rask nok til å bekjempe problemene de advarer om.

 De dårlige nyhetene har fått flere til å se nærmere på et tema som inntil nylig var tabu. Klimamanipulasjon. Teknologiske risikoprosjekter som gjødsling av verdenshavene eller gigantiske støvsugere som skal suge CO2 ut av luften. Speil i atmosfæren. Svovel i stratosfæren. Skipsflåter som gjør vann om til reflekterende skyer i troposfæren. Eller dumper salt langs Golfstrømmens sårbare punkter. Flere forskere etterlyser en reserveplan om klimaforhandlerne ikke får opp dampen. Er det på tide å bringe ingeniørene inn på banen?

 

- Det går opp for flere og flere at vi er i en akutt situasjon når det gjelder å få ned CO2-utslippene. Forsøkene med å få befolkningsveksten og CO2-utslippene under kontroll, har hittil fungert mildt sagt elendig, sier Brian Launder.

 

Han er professor i mekanisk ingeniørvirksomhet ved universitetet i Manchester og er en av forskerne som nå er i ferd med å skrive en rapport i regi av det britiske vitenskapsakademiet, Royal Society. Tema? Klimamanipulasjon. Launder og en raskt økende gruppe forskere tviler på at politikerne er i stand til å stoppe veksten i utslippene innen 2015, slik forskerne innstendig har bedt om.

 - Jeg vil bli veldig overrasket om man i 2015 - det er altså bare seks år til - faktisk ser en nedgang i utslippene. Jeg er dessverre sikker på at de vil øke kraftig også da, sier Launder.

 - Vi er nødt til å ha en reserveløsning klar - en nødløsning som kan settes ut i livet på kort varsel, legger han til.

 Testene er allerede i gang. I februar satte en rekke kinesere seg til kanonene utenfor Beijing. De rettet kanonene mot skyene og fyrte løs. 313 ampuller fylt med sølviodid ble skutt i været. Et par timer senere kunne kineserne glede seg over resultatet. 12 motorveier rundt Beijing måtte stenge i snøværet som kanonaden fremprovoserte.

 

 

Fra Star Wars til svovel. Manipulasjon og teknologiske risikoprosjekter som mulig løsning på klimaproblemet er ikke et nytt fenomen. Allerede i 1965 kom bekymrede forskere til Det hvite hus og advarte daværende president Lyndon B. Johnson om at CO2-utslippene kunne by på problemer. Det var ikke reduserte utslipp de lanserte som mulig klimakur. De foreslo i stedet å strø reflekterende partikler på havet for at flere solstråler skulle reflekteres ut i verdensrommet. Ni år etterpå kom den russiske fysikeren Mikhail Budyko med en annen løsning. Med vondt skal vondt fordrives, mente Budyko. Ved å pumpe millioner av tonn svoveldioksid ut i stratosfæren ville ikke bare solnedgangen bli rødere. Kloden ville også bli kjøligere.

 

15. juni 1991 ble Budykos teori testet i praksis. Et stort vulkanutbrudd fra Mount Pinatubo blåste 20 millioner tonn svoveldioksid til himmels. Temperaturen på kloden falt med en halv grad celsius i året som fulgte.

 - Vulkanutbruddet har vist oss at det virker, sier Ken Caldeira.

 Det skulle likevel gå nesten ti år fra vulkanutbruddet før den tidligere venstreorienterte miljøaktivisten Caldeira ble overbevist.

 

Da han begynte å se nærmere på klimamanipulasjon som eventuelt virkemiddel i kampen mot global oppvarming, hadde han overhodet ikke tro på at slike prosjekter kunne avverge en klimakatastrofe. Året var 1998. Klimaforhandlingene i Kyoto var nylig sluttført og Caldeira deltok på et seminar i Aspen, Colorado. En av foreleserne skilte seg ut. Det var Lowell Wood. Wood er ingen hvem som helst. Han var Pentagons fremste våpeningeniør under den kalde krigen. Sammen med sin mentor og samarbeidspartner Edward Teller ble han ansett for å være den kaldeste av den kalde krigens krigere. De utviklet og raffinerte atomvåpen fra sin base i Livermore i California og var mennene som overtalte daværende president Ronald Reagan til å sette i gang Star Wars-programmet på begynnelsen av 1980-tallet. Da Sovjetunionen gikk i oppløsning måtte Wood finne seg nye trusler å bekjempe. Klimatruselen kom beleilig.

 

Manipulasjon som termostat. På seminaret i Aspen provoserte Wood tilhørerne. Den globale oppvarmingen kunne reverseres ved kun å bruke en milliard dollar i året, fikk Caldeira og de andre høre. Det var bare å slippe så mye svoveldioksid ut i stratosfæren at sollyset på kloden ble redusert med en prosent. Og vips, så ville det bli kjøligere. Wood så ikke ut til å bry seg med bivirkningene. Tvert imot. Hvem liker ikke røde solnedganger? spurte Wood.

 

Den seriøse klimaforskeren Caldeira hadde fått nok av gale professorer som hadde en kjapp teknologisk løsning på klimaproblemet. Han mente som de fleste klimaforskere at det representerte en avsporing av selve klimadebatten og grenset til galskap. Etter seminaret i Aspen, reiste Caldeira tilbake til kontoret med det formål å bevise at Wood tok feil.

 - Formålet var å få en slutt på alt snakket om klimamanipulasjon en gang for alle, sier Caldeira.

 Da Caldeira hadde studert og konkludert, ble han sjokkert. Han kom frem til at Wood hadde rett. Klimamanipulasjon kunne fungere som en termostat.

 

- Ved å strø litt svoveldioksid i stratosfæren, så kan vi faktisk reversere oppvarmingen, sier han.

 

Svovelspekulasjonen. De kommende årene ble klimamanipulasjon likevel stemplet som en hobby for gale professorer, men i 2006 skjedde noe. Det var ikke bare Al Gore som mante til klimakamp med filmen En ubehagelig sannhet . Mannen som hadde vunnet nobelprisen i kjemi for sin forskning på ozonlaget, Paul J. Crutzen, skrev en lengre artikkel i tidsskriftet Climatic Change. Med tungt hjerte skrev Crutzen at politikernes manglende handlekraft i klimaspørsmålet nå dessverre gjorde det nødvendig å satse kraftig på klimamanipuleringsprosjekter. Prosjektet nobelprisvinneren hadde størst tro på, var i likhet med Budyko og Wood svovelutslipp i stratosfæren. Crutzen mente at vi ved årlig å sende 1,5 millioner tonn svovel til værs, kunne kjøle kloden tilstrekkelig. Den nederlandske kjemikeren var smertelig klar over at alle bivirkningene ved et såpass radikalt prosjekt ville være vanskelige å gjette seg til på forhånd. Selv visste han om enkelte sannsynlige farer. Hull i ozonlaget, sur nedbør, mindre regnfall og dertil mindre ferskvann. I tillegg kunne det se ut til at tropene ville kjøles mer enn polene - motsatt av hva han skulle ønske. Men man kan ikke lage omelett uten å knuse noen egg. Crutzen hadde et alvorlig klimaproblem å løse.

 

Sent på høsten 2008 publiserte de to tidligere meningsmotstanderne Wood og Caldeira en ny versjon av svovelmanipulasjonen. Ved å slippe svovel kun over nordområdene, ville færre mennesker slite med bivirkningene av å senke temperaturen på kloden.

 - Det er en del snakk om at områdene fra Arktis og sørover vil fungere som laboratorium for denne typen klimamanipulasjon, sier Caldeira.

 - Hva med oss som bor her?

- Offervilje, min venn. Offervilje, sier Caldeira lett humrende.

 - Vel, vi får ha en evakueringsplan klar, legger han til.

 KOMMER:chemtrails/svoveldioksid utslipp over Norge(2)

 

 

 

kilde:http://www.dn.no/forsiden/politikkSamfunn/article1666270.ece

 

Les også disse tidligere artikklene om dette emnet:

 

 

Nå må det bli STOPP på tidenes verste miljøkriminalitet, utført av NATO etter ordre fra høyere ikke-demokratisk hold og med stilltiende samtykke fra Norges regjering, øvrige politikerstand og musestille media.http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/stopp-chemtrails-utslippene-na/

 

chemtrails norwayhttp://www.youtube.com/watch?v=8GipislufCw

 

DEMONSTRASJON MOT CHEMTRAILS - Oslo, 25.08.2010 - DEL 1 (HD) http://www.youtube.com/watch?v=_j51LM7ytu0&feature=related

 

Jonas Gahr Sthøre konfrontert om "Chemtrails" - Nyhetsspeilet.no http://www.youtube.com/watch?v=poDJkWEhr6Y&feature=related

Én kommentar

Eldfrid Hovden

24.04.2014 kl.14:42

Hei! Det var ekstra mange i dag - fant dette, som jeg ikke har sett tidligere. Har du? Eldfrid.

Skriv en ny kommentar

The Kingdom are coming

The Kingdom are coming

17, Hemnes

Jeg jobber og tror for en bedre moder jord med ti tusen manns sinnstyrke vil jeg snu hver stein foran meg for jeg vet at under hver stein fins de lærdes tidligere feil altså min vei til ballanse og ildens urlivskraft........ Jeg ber og håper på ungdommens kraft bryt slavelenkene og finn sannheten og se bak maktens slør hvem er der og hva ønsker dem............er din unge energi ment for økonomiens spill samt tie still..........Nei verden er ei meint å skinne til dere unges reine speil...Men forbrytelsens tid er i endens tid.........Ut fra mørkets og den kunnskapløse tid skal de yngre nå bli de lærdes menn og kvinners gjenspeil.............

Kategorier

Arkiv

hits